IMG-20180516-WA0001 (2)
Jan Hendrik

Jan Hendrik

The Ultimate Trip

Tja, het idee is dus al heel lang om vanuit Rotterdam op de motor naar Israël te gaan, via het Noord Afrikaanse continent. Ik heb alleen een paar problemen. Ik heb nog steeds mijn motorrijbewijs niet gehaald. Ik ben nu toch zeker al een maand of 8 aan het lessen en ik tik straks de 2000 Euro aan. Ik word er niet goed van.
Ik weet nog wel dat ik mijn motorrijbewijs in Amerika haalde. Het koste 7 dollar om je theorie te halen en nog eens 7 Dollar om aansluitend je praktijk te halen. Het vragenlijstje beantwoordde ik staand achter een computer en een week later deed ik een remproefje en maakte ik een U-bochtje. En klaar was kees. Ik had mijn motorrijbewijs. Maar wat ik hier in Nederland moet doorstaan is gewoon niet normaal meer. Ik vind het helemaal niet leuk, want ik wil graag karren op da ding. Me vrij voelen! Maar goed, vanuit Marokko kom ik ook Algerije niet in. En dan heb ik het nog niet over Libië gehad. Tja, ach dan de rest maar met het vliegtuig. Ten minste, als ik hier nog weg kom voordat het echt te koud wordt op de motor. Het valt ook allemaal niet mee. Ik hou jullie in ieder geval op de hoogte van de vorderingen!

Like this post

Share this post

Like this post

Share this post

Yes. I'd like to keep in touch with you.

JAN HENDRIK

Storyteller | Auteur | Regisseur | Scenarist

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis

Pispaal. Zo heet het auteursdebuut van Jan Hendrik. Vanuit een authentieke eerlijkheid schreef hij net als Jan Cremer en Jan Wolkers zijn schaamte, verlangens en verbazing op. Iedereen die het leest, is verwonderd over zijn openheid. Als beginnend auteur heeft hij graag meer lezers. Daarom kan jij zijn eerste boek gratis downloaden.

Pispaal een debuutroman van auteur Jan Hendrik, is gratis te lezen op de E-reader als Epub of als PDF

Want als het straks te koop is op bol.com, laat jij misschien wel een recensie achter. Daarom dus. Geen addertjes. Geen vervelende mails. Nee, echt een mooi cadeau, gratis en voor niets!

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis