Van idee tot concept. Van script naar beeld.

In een strak gestreken overhemd een gesprek voeren met een opdrachtgever tot doeltreffend acteurs van regie voorzien op een videoproductie is de bandbreedte waarin ik werkzaam kan zijn.

Met een bachelor Technische Bedrijfskunde en jarenlange ervaring in de sales, begrijp ik de ‘taal van commercie.’ En met 10 jaar ervaring als gevestigde producent en regisseur, zowel in Nederland, als in Hollywood, begrijp ik de taal van ‘concept to screen’. Mix deze talen in een moderne ‘online-marketing’ wereld en je krijgt een unieke Storyteller die het verhaal’ van de klant begrijpt, dit weet te vertalen tot een commercieel en of visueel/filmisch idee, die ik als producent van de productie kan realiseren door met de juiste teams van specialisten te werken.

Als content creator weet ik vervolgens hoe ik de verschillende (online) tools inzet om met deze creatieve content de doelgroep te bereiken en te motiveren om in actie te komen. Om hier een beeld van te krijgen raad ik je aan mijn portfolio te bekijken.

Making the world go round

Deze promotiefilm heb ik gemaakt in opdracht voor een bedrijf dat zich bezighoudt met het maken en repareren van tandwielkasten voor de industrie. Ze wilden een pakkende promotievideo in de stijl van de Landmacht, om zo nieuw personeel te werven. Ik was de bedenker, schrijver, (uitvoerend) producent en de regisseur.

Het Hoogtepunt van iedere vrouw

Deze reclamefilm maakte ik voor een ondernemer in de Markthal van Rotterdam, die de beroemde roomgebakjes “Pastel de Nata” uit Portugal verkoopt. Dit reclamefilmpje haalde binnen een week al meer dan 12.000 organisch verkregen views op Facebook. Ik was de bedenker, schrijver, (uitvoerend) producent en de regisseur.

Onwijs Lekker!

Deze reclamefilm maakte ik voor de enige echte IJssalon aan de Meent van Rotterdam. Het filmpje  heeft een stevige spanningsboog, wat tegenwoordig nodig is om de aandacht van de kijker vast te kunnen houden. Ik was de bedenker, schrijver, (uitvoerend) producent, editor en de regisseur.

HELP

Mijn Skillset

Jan Hendrik is een producent van (online) videocommericals

Het slagen van een goede online marketingcampagne staat of valt met het gebruik van je storytelling skills.

Regisseur Jan Hendrik is een commercial aan het regisseren. Hij kijkt op de viewvinder van zijn Arri Alexa.
Regisseur Jan Hendrik is een commercial aan het regisseren. Hij overlegd met de Director of Photography Ralph Lindsen en de rest van zijn crew.
Regisseur Jan Hendrik is een commercial aan het regisseren. Hij is aan het "focus pullen".

Gallery

Regisseur Jan Hendrik is een commercial aan het regisseren. Hij geeft een laatste regieaanwijzing aan zijn acteurs.
Regisseur Jan Hendrik is een commercial aan het regisseren. Hij is aan het "focus pullen" terwijl de dolly vooruit rolt.
Regisseur Jan Hendrik is een commercial aan het regisseren. Hij spreekt gepassioneerd zijn cast toe.

JAN HENDRIK

Storyteller | Auteur | Regisseur | Scenarist

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis