IMG-20180727-WA0000
Jan Hendrik

Jan Hendrik

Schieten in de Soesterduinen met 36 graden

Je hebt van die opdrachtgevers die ineens heel enthousiast kunnen worden. Ik had een script geschreven voor een bedrijf wat een werving commercial gemaakt wilde hebben. Ze maken en repareren tandwielen voor de industrie. Denk aan de tandwielen in hijskranen en windmolens. Maar ze gaan ook wel eens op reis, naar Saudi Arabië bijvoorbeeld, om aan grote gasturbines te sleutelen. Dus ik had een scene bedacht, waar één van de werknemers door de woestijn liep, op weg naar de powerplant, voor zijn volgende klus. Ik had het als een “place card holder” scene geschreven, dus niet met de intentie om het daadwerkelijk te filmen. Maar de opdrachtgever was niet meer van het concept af te praten, dus ik had Saudi Arabië na te bootsen. En dan wel op een uurtje afstand rijden vanaf Rotterdam..

Like this post

Share this post

Like this post

Share this post

Yes. I'd like to keep in touch with you.

JAN HENDRIK

Storyteller | Auteur | Regisseur | Scenarist

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis

Pispaal. Zo heet het auteursdebuut van Jan Hendrik. Vanuit een authentieke eerlijkheid schreef hij net als Jan Cremer en Jan Wolkers zijn schaamte, verlangens en verbazing op. Iedereen die het leest, is verwonderd over zijn openheid. Als beginnend auteur heeft hij graag meer lezers. Daarom kan jij zijn eerste boek gratis downloaden.

Pispaal een debuutroman van auteur Jan Hendrik, is gratis te lezen op de E-reader als Epub of als PDF

Want als het straks te koop is op bol.com, laat jij misschien wel een recensie achter. Daarom dus. Geen addertjes. Geen vervelende mails. Nee, echt een mooi cadeau, gratis en voor niets!

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis