Jantje piest samen met zijn broertje in de pot.
Jan Hendrik

Jan Hendrik

Mijn vroegste jeugdherinnering: Een fragment uit mijn eerste boek!

“Ik had een taartje gehad die voor het grootste gedeelte nog aan mijn mondhoeken kleefde. Althans, dat zag ik terug op de foto die toen van me was gemaakt. De vroegste herinnering die ik zonder foto terug kan halen, was dat ik samen met mijn ouders, oom en tante naar Center Parcs ging. Zodra ik voor het eerst het azuurblauwe water zag, sprong ik zo zonder blikken of blozen het diepe in. Ik kon niet zwemmen of praten, maar ik wilde gewoon die sprong maken. Ik wist dat ik eigenlijk eerst redding bandjes om moest, maar het feit dat ik ze nog niet droeg, trok me nou juist. Ik trapte en sloeg behoorlijk tekeer in het water en kreeg flink wat binnen. Ineens voelde ik dat er iemand mij het water uit trok. Het was mijn Oom. Zodra ik weer kokhalzend op de kant stond, leken mijn vader en moeder erg geschrokken. Maar mij deed het niets. Ik had het zo spannend gevonden, dat de kick die ik kreeg van het springen zelf niet in verhouding stond met het offer dat ik had gemaakt door feitelijk bijna te verzuipen.”

Zou je graag meer van Jan Hendrik willen lezen? Zijn debuutroman Pispaal is nu verkrijgbaar. Een boek over o.a. thema’s als schaamte, pesten en seksuele ontwikkeling. Subscribe op www.janhendrikcreations.com/auteur en je krijgt een gratis exemplaar toegestuurd!

Like this post

Share this post

Like this post

Share this post

Yes. I'd like to keep in touch with you.

JAN HENDRIK

Storyteller | Auteur | Regisseur | Scenarist

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis

Pispaal. Zo heet het auteursdebuut van Jan Hendrik. Vanuit een authentieke eerlijkheid schreef hij net als Jan Cremer en Jan Wolkers zijn schaamte, verlangens en verbazing op. Iedereen die het leest, is verwonderd over zijn openheid. Als beginnend auteur heeft hij graag meer lezers. Daarom kan jij zijn eerste boek gratis downloaden.

Pispaal een debuutroman van auteur Jan Hendrik, is gratis te lezen op de E-reader als Epub of als PDF

Want als het straks te koop is op bol.com, laat jij misschien wel een recensie achter. Daarom dus. Geen addertjes. Geen vervelende mails. Nee, echt een mooi cadeau, gratis en voor niets!

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis