20180528_120001 (1)
Jan Hendrik

Jan Hendrik

Hoe de IJssalon mijn eerste opdracht werd

Ik werd op een frisse winterdag wakker en voelde sterk iets te willen met mijn talenten als storyteller en filmmaker.  Ik liep de Meent op van Rotterdam en ging in gesprek met ondernemers. Eén van die ondernemers wat Robin, eigenaar van de enige echte IJssalon aan de Meent. Ik vertelde hem dat ik twee jaar in Hollywood had gezeten en graag een filmpje voor hem wilde maken. Een eigen commercial, waar hij mee naar buiten kon treden in de wereld van online. Ik had alleen nog geen portfolio om hem mee te kunnen overtuigen. Toch wilde hij wel mijn eerste klant wel zijn, maar dan alleen tegen productiekosten. Kennelijk had hij iets in me gezien. Zo vertelde dat hij zelf ook ooit aan een zijden draadje had gehangen. Het had niet veel gescheeld, of er was helemaal geen IJssalon geweest. En het ook niet veel gescheeld, of ik had mijn eerste kans om een commercial te maken nooit gekregen, waardoor ik ook niet mijn volgende opdrachten had kunnen krijgen. Grappig hoe het leven soms werkt. Je treft uiteindelijk altijd de mensen op je pad, die je nodig hebt. Zo’n twee maanden later was het zover en gingen we in productie. Klik hier om her resultaat te bekijken.

Like this post

Share this post

Like this post

Share this post

Yes. I'd like to keep in touch with you.

JAN HENDRIK

Storyteller | Auteur | Regisseur | Scenarist

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis

Pispaal. Zo heet het auteursdebuut van Jan Hendrik. Vanuit een authentieke eerlijkheid schreef hij net als Jan Cremer en Jan Wolkers zijn schaamte, verlangens en verbazing op. Iedereen die het leest, is verwonderd over zijn openheid. Als beginnend auteur heeft hij graag meer lezers. Daarom kan jij zijn eerste boek gratis downloaden.

Pispaal een debuutroman van auteur Jan Hendrik, is gratis te lezen op de E-reader als Epub of als PDF

Want als het straks te koop is op bol.com, laat jij misschien wel een recensie achter. Daarom dus. Geen addertjes. Geen vervelende mails. Nee, echt een mooi cadeau, gratis en voor niets!

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis