_MG_3566
Jan Hendrik

Jan Hendrik

Het Hoogtepunt van iedere vrouw

Ik kon Sunil, een man met een Portugese lekkernijenkraam in de Markthal van Rotterdam overtuigen met de commercial die ik had gemaakt voor de IJssalon. Hij had me verteld over zijn befaamde Pastel de Nata. Een gebakje uit Portugal, waar vrouwen helemaal van op hol slaan. Het had haar roots in de Katholieke abdij sfeer. Zo zouden de nonnen hun kleding wit houden en stijven met het eiwit van eieren en daarom bleef het eigeel over. En zo werd de Pastel de Nata met haar karakteristieke gele kleur geboren. Omdat de Markthal ook wel bekend staat als de Kathedraal van Rotterdam, kwam ik op het idee om een non een bedevaart te laten maken, met als eindbestemming de Markthal en natuurlijk de overheerlijke Pastel de Nata. Een werkelijk hoogtepunt. Van iedere vrouw. Klik hier om het resultaat te bekijken.

Like this post

Share this post

Like this post

Share this post

Yes. I'd like to keep in touch with you.

JAN HENDRIK

Storyteller | Auteur | Regisseur | Scenarist

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis

Pispaal. Zo heet het auteursdebuut van Jan Hendrik. Vanuit een authentieke eerlijkheid schreef hij net als Jan Cremer en Jan Wolkers zijn schaamte, verlangens en verbazing op. Iedereen die het leest, is verwonderd over zijn openheid. Als beginnend auteur heeft hij graag meer lezers. Daarom kan jij zijn eerste boek gratis downloaden.

Pispaal een debuutroman van auteur Jan Hendrik, is gratis te lezen op de E-reader als Epub of als PDF

Want als het straks te koop is op bol.com, laat jij misschien wel een recensie achter. Daarom dus. Geen addertjes. Geen vervelende mails. Nee, echt een mooi cadeau, gratis en voor niets!

Subscribe en ontvang mijn debuutroman gratis